Remontilla lisätään tilojen toimivuutta sekä työyhteisön hyvinvointia

Remontoimalla liiketilat voidaan lisätä merkittävästi tilojen toimivuutta sekä työyhteisön hyvinvointia. Esimerkiksi riittävä valaistus, äänieristys sekä viihtyisyys ovat asioita, jotka tulisi huomioida liike- ja toimistotilojen remontoinnissa.

Toteutamme kokemuksella remontit kaikenlaisiin toimisto- ja liikehuoneistoihin. Palveluihimme kuuluu kaikkien pintojen uusiminen niin työ- kuin keittiö- ja kylpyhuonetiloihin. Kattavan ja ammattitaitoisen yhteistyöverkostomme ansiosta saat kauttamme myös kaikki tarvittavat sähkö- ja putkityöt.

Asennamme ammattitaidolla muovimattoja sekä tekstiililaatat

Lisäksi olemme erikoistuneet muovimattojen asennukseen. Muovimatto on kestävä valinta liikehuoneistoihin, toimistoihin sekä muihin julkisiin tiloihin. Muovimatot minimoivat askelten ääniä ja ne on helppo pitää puhtaana.

Asennamme liikehuoneistoihin ammattitaidolla myös tekstiililaatat, jotka soveltuvat erinomaisesti julkisiin tiloihin. Tekstiililaatat ja -matot luovat viihtyisää ja lämmintä tunnelmaa ja soveltuvat akustisten ominaisuuksiensa ansiosta erinomaisesti käytettäviksi esimerkiksi toimistotiloissa. Kysy lisää!

Kaipaako liikehuoneistosi pientä pintaremonttia tai toimistosi kokonaisvaltaista uudistusta?