Korkealaatuiset kylpyhuoneremontit

Tyylikäs ja toimiva kylpyhuone lisää asunnon toimivuutta ja arvoa. Toteutamme asiantuntevasti ja kokemuksen tuomalla varmuudella sekä pienemmät kylpyhuoneen uudistukset että kattavat kylpyhuoneremontit avaimet käteen -periaatteella. Yrityksellä on VTT-vedeneristyssertifikaatit, ja kaikki tarvittavat sähkö- ja putkityöt suoritetaan niihin pätevöityneiden ammattimiesten toimesta. Aloitamme onnistuneen kylpyhuoneremontin aina huolellisella suunnittelulla, jonka aikana kartoitamme asiakkaan toiveet, valitsemme yhdessä käytettävät materiaalit ja suunnittelemme esimerkiksi vesipisteiden sijainnit. Suunnittelun jälkeen suojaamme kohteen huolellisesti, jotta remonttipölyä ei kulkeudu muualle huoneistoon, ja sen jälkeen suoritamme asianmukaiset purkutyöt. Purkutöiden jälkeen teemme pohjatyöt, kuten seinien tasoituksen ja lattiavalutyöt.

Laatoitamme kylpyhuoneen ja asennamme kalusteet paikoilleen

Kunnollisella vedeneristyksellä huolehdimme, ettei kosteus jatkossa pääse tuhoamaan rakenteita ja aiheuttamaan kosteus- ja homevaurioita. Lopuksi laatoitamme kylpyhuoneen ja asennamme kalusteet paikoilleen. Viimeistellyn lopputuloksen saavuttamiseksi suoritamme vielä huolellisen loppusiivouksen.

Suunnitteletko kokonaisvaltaista kylpyhuoneremonttia tai haluaisitko uutta ilmettä kylpyhuoneeseen esimerkiksi uusien kalusteiden muodossa?