Kokonaisvaltaiset huoneistoremontit ja pienet pintaremontit

Laadukkaita materiaaleja hyödyntäen ja ammattitaidolla toteutetulla huoneistoremontilla voidaan lisätä huomattavasti sekä asumisviihtyvyyttä että asunnon toimivuutta ja sen arvoa. Hyvä aika huoneistoremontille on esimerkiksi silloin, kun olet myymässä vanhaa asuntoasi tai ostanut juuri uuden. Remontoimalla huoneiston pinnat voit myös helposti antaa nykyiselle kodillesi uuden ilmeen ja viihdyt paremmin.

Meiltä saat kaiken huoneistoremonttiin tarvittavan, lattiasta kattoon. Olemme toteuttaneet onnistuneesti lukuisia saneerauksia Turun seudulla pienistä pintaremonteista aina kaikki asunnon sisäpinnat kattaviin huoneistoremontteihin.

Panostamme huolelliseen suunnitteluun ja pohjatyöhön

Palveluihimme kuuluvat kaikkien lattia-, seinä- ja kattopintojen uusimiset, tapetoinnista, maalaukseen ja panelointiin sekä väli- ja kaapinovien vaihtamiseen. Asennamme myös kaikki lattiamateriaalit muovimatoista, laminaatteihin ja parketteihin. Hiomalla ja lakkaamalla vanhan parkettilattian pystymme antamaan koko asunnolle uuden, valoisan ja upean kokonaisilmeen.

Panostamme kaikissa kohteissamme huolelliseen suunnitteluun ja pohjatyöhön. Kuuntelemme aina asiakkaan tarpeita ja toteutamme remontin asiakkaan toiveiden mukaisesti, viimeisteltyä työnjälkeä vaalien. Pidämme huolen myös perusteellisesta loppusiivouksesta.

Haluatko nostaa asuntosi arvoa ja lisätä asumisviihtyvyyttäsi?